Hoppa till huvudinnehåll

Teknikkollo våren 2024

Tid: Tisdag 16/4 samt onsdag 17/4 2024
Plats: Vattenhallen Science Center, John Ericssons väg 1, Lund 
Målgrupp: Elever, åk 5 och åk 6, med lärare
Tema: Framtidens robotar 

Sista dag för intresseanmälan är den 2 april 2024.

Obs! Antalet platser till Teknikkollot är begränsat. Vi kan ta emot maximalt två klasser per pass, beroende på storleken på klasserna. Vi ber er därför att ange EXAKT antal deltagare vid bokningsförfrågan. Detta för att vi ska kunna pussla ihop det så bra som möjligt. Observera också att transporten till och från Vattenhallen bokas och bekostas av er själva.
 

Teknikkollo är ett samarbetsprojekt mellan Sveriges ingenjörer och Vattenhallen Science center. Tillsammans vill vi värna om ungas intresse för teknik och kreativitet! 

Under 2 timmar skapar eleverna egna uppfinningar av återvunnet material som kombineras med programmering av en Micro:bit processor. Eleverna handleds av studenter och personal i Vattenhallen. Du som lärare deltar också aktivt i experimenten och hjälper dina elever. Teknikkollo är öppet för elever och lärare i årskurs 5-6. Temat är Framtidens robotar och Teknikkollo och är kostnadsfritt.

Vattenhallen – Bokningsförfrågan Teknikkollo

Sveriges Ingenjörer i samverkan med Vattenhallen Science Center

*obligatoriska fält

Obs! när alla obligatoriska fält är ifyllda så kommer du till en sida som bekräftar att mejlet har gått iväg!

När du skickar e-post till Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats. (ny flik)Samtycke är alltid frivilligt och du kan återkalla det genom att skicka ett mejl till kontakt@vattenhallen.lu.se

Sidansvarig: Vattenhallen Science Center | 2024-03-15