Hoppa till huvudinnehåll
Logotyp för projektet Utställningen Unga Forskare mot målad regnbågsfärgad bakgrund. Grafik.

Besök semifinalen i Utställningen Unga Forskare!


Utställningen Unga Forskare, SM i forskning, är Sveriges största vetenskapsmässa och tävling för gymnasieprojekt inom naturvetenskap, teknik och matematik. Den 5 mars avgörs en av semifinalerna på Vattenhallen Science Center. 

Möt deltagande gymnasieelever och ta chansen att kika på de bästa projektarbetena i södra Sverige! En inspirerande möjlighet för alla, inte minst för gymnasieelever som planerar egna projektarbeten framöver.

 

När?

5 mars 2024

För vem?

Elever på gymnasiet

Anmäl er

Senast 27 februari

Besöket är kostnadsfritt men kräver föranmälan.

Besökstider:

Pass 1: 09.00 - 10.30
Pass 2: 10.30 - 12.00                
Pass 3: 13.00 - 14.30

Under passet får ni möjighet att mingla runt bland montrarna i utställningen och möta årets semifinalister.

Vad är Utställningen Unga Forskare?

Alla gymnasieelever som har gjort ett gymnasiearbete inom naturvetenskap eller teknik kan anmälas sig till Utställningen Unga Forskare. Ett antal projekt från södra Sverige går vidare till semifinal på Vattenhallen i Lund. De bästa projekten går sedan vidare till den nationella finalen på Tekniska museet i Stockholm. Där får utställarna träffa likasinnade ungdomar, ta emot respons på sitt arbete från såväl forskare som företagsrepresentanter, gå på studiebesök och föreläsningar och inte minst, tävla om mycket prestigefyllda priser. 

ungaforskare.se

Bokningsförfrågan Utställningen Unga Forskare

Semifinal i Lund, 5 mars 2024

*obligatoriska fält

Obs! när alla obligatoriska fält är ifyllda så kommer du till en sida som bekräftar att mejlet har gått iväg!

När du skickar e-post till Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats. (ny flik)Samtycke är alltid frivilligt och du kan återkalla det genom att skicka ett mejl till kontakt@vattenhallen.lu.se