Vad händer i Vattenhallen

Tid: 2023-03-11 12:00 till 2023-03-12 17:00 Barn- och ungdomsevenemang

Experiment | Utställningar | Shower | Planetarium

Lördagen den 11 mars kan du se Fossil- och geologishow i Vattenhallen, kl 13.00

De mest välkända fossilen är dinosaurier, men det finns fossil av nästan alla typer av djur och växter. Vi får besök av forskare från Geologiska institutionen vid Lunds universitet, som visar olika fossil - vissa av dem är flera hundra miljoner år gamla! Vi lär oss också om hur världen har förändrats genom årmiljonerna, om vulkaner och kontinentalplattor, och får några geologiska utflyktstips runt om i Skåne.

Det här evenemanget ingår i entrébiljetten!

Helgens tema är: Fossil för nyfikna

Köp entré- och planetariebiljetter online via vår biljettshop. Biljetter släpps cirka 3 veckor innan besökstillfället.

Visningar i planetariet, lördagar - söndagar kl 14.00 och 14.45. Rekommenderad ålder från 5 år. Se vilka visningar som ges den här helgen på vår hemsida Planetarievisningar.
On Sundays at 13.00 we offer a show in English in the planetarium. To find this weekends' show, go here.

Välkomna!

Vattenhallen Science Center
Öppettider: lördag - söndag och under skollov, kl 12-17
Vattenhallens biljettshop

Tid: 2023-03-11 12:00 till 2023-03-12 17:00

Vattenhallen Science Center, John Ericssons väg 1, Lund

kontakt [at] vattenhallen [dot] lu [dot] se

Spara händelsen till din kalender

Biljetter

Köp/boka biljetter, årskort och planetariebiljetter inför ditt besök. Våra shower ingår i entrépriset.
Obs! Entré- och planetariebiljetter släpps tre veckor i förväg.

Sidansvarig: Vattenhallen Science Center | 2021-08-31