Hoppa till huvudinnehåll

Premiär för Skolhackaton i Skåne!

I detta spännande projekt får mellanstadieelever planera och bygga sina egna samhällen i Minecraft Education. Skolhackathon har varit ett populärt och uppskattat projekt i övriga regioner i landet. Nu är det Skånes tur att hoppa på tåget. 

Skolhackathon ger möjligheter till att arbeta ämnesövergripande i till exempel matematik, samhällskunskap och teknik. Det stimulerar till elevaktiv undervisning och vi ser att eleverna blir mer engagerade i sitt eget lärande. Det skapar förutsättningar för eleverna att utveckla entreprenöriella förmågor som till exempel kreativitet, problemlösning, samarbete, kommunikation samt presentationsteknik. Utifrån elevens eget intresse och egen motivation får de jobba autentiskt med att omsätta en idé till verklighet.

 

För vem?

Elever i åk 4-6

Anmäl din klass före 29 september! 
Årets anmälan har nu stängt. 

Lärarkurs i Minecraft Education

För deltagande lärare i projektet ingår en 2 h fortbildning i Minecraft Education som kommer hållas i november i Malmö och Lund. 

Anmäl er via formuläret här nedan. 

Vattenhallen – Bokningsförfrågan Kurs i Minecraft Education

Anmälan

*obligatoriska fält

Obs! när alla obligatoriska fält är ifyllda så kommer du till en sida som bekräftar att mejlet har gått iväg!

När du skickar e-post till Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats. (ny flik)
Samtycke är alltid frivilligt och du kan återkalla det genom att skicka ett mejl till kontakt@vattenhallen.lu.se