Hoppa till huvudinnehåll

Extrajobb i Vattenhallen

Anmäl ditt intresse att jobba som timanställd studentguide


Som student vid Lunds universitet kan du jobba extra som handledare för våra besökare i Vattenhallens verksamhet i Lund eller Helsingborg. Arbetet innebär att på ett inspirerande och engagerat sätt presentera och leda experiment, demonstrationer, stationer och utställningar för våra besökare på ett lärorikt och lustfyllt sätt.

I veckorna tar vi emot förskolegrupper, skolklasser. Under helger och skollov har vi öppet för allmänheten och vi arrangerar också företagsevent och fortbildningar för lärare. För att våra besökare ska få bästa möjliga upplevelse och en del ny kunskap med sig hem har vi studentpersonal som arbetar jämsides med våra pedagoger/personal för att visa besökarna tillrätta och svarar på frågor. Du kommer att ha en viktig roll i vår verksamhet och är vårt ansikte utåt.

Vi erbjuder dig kontinuerligt utbildning, handledning och stöd. Du väljer själv dina arbetspass och får ersättning som timanställd.

Varje termin ger vi en 2-dagars handledarutbildning för studenter som arbetar hos oss. Det finns också möjlighet att utveckla sin förmåga att handleda grupper under genomgångar av experiment och stationer vid arrangerade studentträffar. 
 


Vattenhallen – Intresseanmälan för extrajobb

Extrajobb för högskole- och universitetsstudenter

*obligatoriska fält

Obs! när alla obligatoriska fält är ifyllda så kommer du till en sida som bekräftar att mejlet har gått iväg!

När du skickar e-post till Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats. (ny flik)Studentutbildning

Studentutbildningarna sker på Vattenhallen Science Center i Lund. 

Nästa tillfälle är den 5-6 september, 2024.   

För mer information om studentutbildningen, mejla Stefan Zamudio

Sidansvarig: Vattenhallen Science Center | 2021-09-09