Workshop i Vattenhallen

Workshop i Vattenhallen vänder sig till dig som vill prova något nytt eller som vill bli bättre på något du redan kan.

Varje workshop ges vid 3 tillfällen, 1,5 timmar/gång. Handleder grupperna gör en student från universitetet och deltagarna har vid varje mötestillfälle även tillgång till Vattenhallens övriga experimentverksamhet.

Workshop hösten 2022

Programmering och elektronik

En spännande workshop för dig som gillar att programmera och mecka med elektronik. Bland annat använder vi Kojo, ett modernt programmeringsspråk som snabb ger resultat. Du får prova att programmera legorobotar, Micro:bit, Arduino och Edison robotar. De yngre besökarna får även göra sin egen spelkontroll med MakeyMakey och de äldre besökarna för löda en Blinkmojt.

Ålder:10-13 år kl 12.30-14.00
Ålder: 14-17 år kl. 14.30-16.00
Tid: 13, 20 och 27 november (söndagar)

Pris: 3 kurstillfällen/workshop - 600 kr
(syskonrabatt kan erhållas med 50 kr)

Anmälan senast: 30 oktober, 2022  Obs! begränsat antal platser!

Vattenhallen – Ansökan till workshop

Workshop hösten 2022

*obligatoriska fält

Obs! när alla obligatoriska fält är ifyllda så kommer du till en sida som bekräftar att mejlet har gått iväg!

När du skickar e-post till Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats. (ny flik)

Sidansvarig: Vattenhallen Science Center | 2022-09-01