Hoppa till huvudinnehåll

Studentmedarbetare

Som student vid Lunds universitet kan du jobba extra som handledare för våra besökare i Vattenhallen. Arbetet innebär att på ett inspirerande och engagerat sätt presentera och leda experiment, demonstrationer, stationer och utställningar för våra besökare på ett lärorikt och lustfyllt sätt.

I veckorna tar vi emot bokade skolklassbesök.  För att våra besökare ska få bästa möjliga upplevelse och en del ny kunskap med sig hem har vi studentpersonal som arbetar jämsides med våra pedagoger/personal för att visa besökarna tillrätta och svarar på frågor. Du kommer att ha en viktig roll i vår verksamhet och är vårt ansikte utåt.

Vi erbjuder dig kontinuerligt utbildning, handledning och stöd. Du väljer själv dina arbetspass och får ersättning som timanställd.

Varje termin ges en utbildningsdag för de som kommer att arbeta här, en i januari och en i september. Anmäler du dig nedan kommer du få information om  nästa utbildningsdag.


Vattenhallen – Intresseanmälan för extrajobb

Extrajobb för högskole- och universitetsstudenter

*obligatoriska fält

Obs! när alla obligatoriska fält är ifyllda så kommer du till en sida som bekräftar att mejlet har gått iväg!

När du skickar e-post till Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats. (ny flik)Studentutbildning

Vill du arbeta i Vattenhallen Lund eller Helsingborg

Nu är det tid att anmäla sig till höstens studentutbildning i Lund den 1-2 september 2022. 

Mer information och anmälan finns här.

Sidansvarig: Vattenhallen Science Center | 2021-08-10