lu.se

Vattenhallen Science Center

Lunds universitet

Denna sida på svenska This page in English

Tekniksommarskola 2021

Ansökan är öppen 15 april - 15 maj, 2021

Det är många som söker till Vattenhallens sommarskolor och då vi vill göra det möjligt för så många som möjligt att delta, så kommer vi att ge NYA sökande förtur till platserna.

Därefter stänger vi ansökningen och fördelar platserna. Blir det fler sökande än antal platser, så lottar vi bland nya sökande i första hand (eventuella syskonpar lottas som 1 person!). 

Efter att vi har fyllt på veckorna, om det finns platser kvar, så kommer sökande som redan har gått under tidigare år, att lottas till resterande platser. Finns det därefter platser kvar i någon vecka, så kommer detta att annonseras ut på respektive sommarskolas sida.


Tekniksommarskola V25-32

För barn och ungdomar 7-13 år, som har gått årskurs 1-6. 

 

Temaveckor:Med anledning av Covid-19 i samhället tar vi Folkhälsomyndigheten och Lunds universitet råd och rekommendationer på största allvar och kan komma att ställa in i det fall de ej går att genomföra på ett säkert sätt. Lunds universitet har en sida som samlar alla nyhetsartiklar, experter och goda initiativ inom universitetet som är relaterade till corona-krisen här: www.lu.se/corona-krisen (ny flik).