Prao eller praktik

Du som går i grundskolan eller på gymnasiet kan söka om att få en veckas praktik vid Vattenhallen Science Center på LTH's campus i Lund. Arbetsuppgifterna under din praktikvecka kan variera ganska mycket och du får vara med i vår vardagliga verksamhet.

Till Vattenhallen kommer bokade skol- och företagsbesök. Under din praktikvecka får du tillfälle att vara med och ta emot något av besöken. Övriga arbetsuppgifter som hör till vardagen kan vara att testa en ny byggsats eller göra i ordning en experimentstation. 

Under praktiktiden ska du även bekanta dig med universitetet som arbets- och studieplats. Du får träffa lärare, forskare och studenter. Din praktikvecka ska du dokumentera i en rapport, som beskriver vad du varit med om.

Praktikplats söker du genom att fylla i Anmälningsformuläret nedan, rubriker med en * måste du fylla i för att kunna skicka iväg ansökan. Vi återkommer med besked till dig inom en vecka. Under lov och semesterperioder kan det dock ta lite längre tid innan du får svar. Vi svarar alla som har skickat in intresseanmälan.
 


Kontakformulär

När du fyller i nedanstående formulär så samtycker du till vår policy för Hantering av personuppgifter Lunds universitet (ny flik)  

E-mejlformulär; *obligatoriska fält.

Förfrågan om praktik/prao

E-mejlformulär; *obligatoriska fält. 
Obs! när alla obligatoriska fält är ifyllda så kommer du till en sida som bekräftar att mejlet har gått iväg! 

När du fyller i nedanstående bokningsförfrågan samtycker du till vår policy för Hantering av personuppgifter vid Lunds universitet (ny flik)

  

Kontakt

Har du frågor om praktik i Vattenhallen, maila oss på kontakt@vattenhallen.lu.se 

Sidansvarig: web@vattenhallen.lu.se | 2021-08-30