Föreningsverksamhet

Idrotts- och andra ungdomsföreningar bjuds in till mångkamp på Vattenhallen Science Center

På onsdagskvällar kl.18.00-19.30 under veckorna 46, 47 och 48 erbjuder vi kostnadsfria besök för idrotts- och andra ungdomsföreningar.

Obs! Veckorna 46 och 47 är nu bokade, vecka 48 kan fortfarande bokas.

Vi bjuder på aktiviteter som utförs i mindre grupper och som ger en inblick i aktuell vetenskap. Genom mångkampen får ni lära er mer om MAX IV och ESS, medicinteknik, artificiell intelligens, tarmkanalen och de globala målen. Ni får även prova på robotprogrammering, lösa kluriga problem, klättra och tävla på vår DigiWall.

Välkommen att boka in er förening. Observera att anmälan är bekräftad efter att ni fått ett bekräftelsemejl från Vattenhallen Science Center, med tid och plats.
Vi gör ett urval efter inskickade intresseanmälningar, med målsättning om breddad rekrytering.

Vattenhallen – Bokningsförfrågan - Idrotts- och andra ungdomsföreningar

Pilotverksamhet

*obligatoriska fält

Obs! när alla obligatoriska fält är ifyllda så kommer du till en sida som bekräftar att mejlet har gått iväg!

När du skickar e-post till Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats. (ny flik)

Vattenhallen Science Center
kontakt@vattenhallen.lu.se